Uteliaisuus – opas, johtamisen ja muutoksen supervoima

24.90

Kuinka johtaa uteliaasti ja uutta luovasti monimutkaisessa ja jatkuvan muutoksen täyttämässä maailmassa? Millä tavalla hyödyntää työelämän uutta supervoimaa oman työn ja tiimin kehittämisessä? Entä miksi uusi työelämä edellyttää yhä uteliaamman asenteen valitsemista?

Osasto:

Kuvaus

Teos on tutkimustietoon perustuva ja inspiroiva opas uteliaisuuteen organisaatioiden arjessa. Se avaa näkemään uteliaisuuden moninaiset ja hyödyntämättömät mahdollisuudet erityisesti ja johtamisen ja muutoksen näkökulmista. Kirjassa esitellään myös lukuisten organisaatioiden johtajien suulla keinot ja käytännöt voittavan uteliaisuuskulttuurin rakentamiseksi.

Opit uteliaisuuden keskeiset periaatteet ja niiden soveltamisen hyödyt. Saat työkaluja ja inspiraatiota sellaisen työyhteisön luomiseen, joka on utelias valinnoissaan ja menestyvä toiminnassaan. Inspiroidut näkemään itsesi, työsi ja arkesi uusin silmin. Ja ennen kaikkea, saat keinot, ideat ja herkkyyden sellaisen asenteen toteuttamiseen, jonka avulla rakennat henkilökohtaisesta uteliaisuudesta koko organisaation ylivoimatekijän.Kirjassa runsaasti esimerkkicaseja muun muassa Verohallinnolta, Visma Solutionilta, Merckiltä, Eksotesta ja Diakonia-ammattikorkeakoulusta.

Aiemmat kirjat

Inspiroidu arjesta (WSOY 2005)Yksilön hyvinvointia pohtiva teos kaikille, jotka haluavat lähteä löytöretkelle oman elämänsä monipuolisten mahdollisuuksien pariin. Vnkkejä ja ideoita inspiroivaan työhön ja arkeen.
Tilaa inspiraatioluento

Luovan ajattelun hakusanat (Dialogia 2001)Miten sytytät luovuuden tulen omaan arkeesi ja työhösi? Kuinka yrityksen ja organisaatiot onnistuvat vahvistamaan innovatiivista otettaan? Miksi toinen ihminen näyttää olevan toista luovempi?
Tilaa inspiraatioluento

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uteliaisuus – opas, johtamisen ja muutoksen supervoima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *