Uteliaisuus – opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan

24.90

On aika murtaa uteliaisuuden myytit ja ottaa supervoima käyttöön! Lue uutuuskirjasta miten.

Osasto:

Kuvaus

On aika murtaa uteliaisuuden myytit ja ottaa supervoima käyttöön!

Uteliaisuus -opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan on tutkimustietoon perustuva, inspiroiva opas uteliaisuuteen mahtiin. Se avaa näkemään uteliaisuuden moninaiset ja hyödyntämättömät mahdollisuudet erityisesti ja johtamisen ja muutoksen näkökulmista. Kirjassa esitellään myös lukuisten organisaatioiden johtajien suulla keinot ja käytännöt voittavan uteliaisuuskulttuurin rakentamiseksi.

Opit uteliaisuuden keskeiset periaatteet ja niiden soveltamisen hyödyt. Saat työkaluja ja inspiraatiota sellaisen työyhteisön luomiseen, joka on utelias valinnoissaan ja menestyvä toiminnassaan. Inspiroidut näkemään itsesi, työsi ja arkesi uusin silmin. Ja ennen kaikkea, saat keinot, ideat ja herkkyyden sellaisen asenteen toteuttamiseen, jonka avulla rakennat henkilökohtaisesta uteliaisuudesta koko organisaation ylivoimatekijän.

Aiemmat kirjat

Inspiroidu arjesta (WSOY 2005) Yksilön hyvinvointia pohtiva teos kaikille, jotka haluavat lähteä löytöretkelle oman elämänsä monipuolisten mahdollisuuksien pariin. Vinkkejä ja ideoita inspiroivaan työhön ja arkeen.
Tilaa inspiraatioluento

Luovan ajattelun hakusanat (Dialogia 2001)Miten sytytät luovuuden tulen omaan arkeesi ja työhösi? Kuinka yrityksen ja organisaatiot onnistuvat vahvistamaan innovatiivista otettaan? Miksi toinen ihminen näyttää olevan toista luovempi?

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uteliaisuus – opas työn, johtamisen ja muutoksen supervoimaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *