Missionani on vahvistaa uteliaisuutta ja oppimisen mestaruutta niin työssäelämässä kuin koko yhteiskunnassakin.

Olen  inspiraattori, yhteisöonnistumisen mahdollistaja ja uteliaisuuden supervoiman puolestapuhuja. Meidän kaikkien on mahdollista kasvaa oppimisen mestariksi. Se ei ole aina helppoa. Päinvastoin! Kiire, tottumukset, ulkoiset odotukset ja taitojen puute ovat esteenä. Mutta se on mahdollista!
 
Yli 20 vuoden aikana puhujana ja kouluttajana olen nähnyt suuren määrän kipuilua, harhailua sekä myös ilonhetkiä, onnistumisia ja läpimurtoja.  Se luo meille toivoa niin yksilöinä kuin yhteisöinäkin. Ihmisen monikerroksisuus ja potentiaali saavat minut yhä uudestaan innostumaan.


Yksityiskohdista kiinnostuneille tässä koulutustaustani: Filosofian maisteri (FM), ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot (60 op), ratkaisukeskeinen työnohjaajatutkinto (60 op), Cerfifed Coaching Training (ICF), Everything DISC -valmentajavalmennus, Five Behaviors -valmentajavalmennus, Situational Leadership II -valmentajavalmennus, kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja -koulutus, mindfulness peruskoulutus, toiminnallisen ryhmätyön peruskoulutus (2 vuotta), NLP Practioner -koulutus.
 
Minulle on suuri ilo saada auttaa myös sinua ja yhteisöäsi onnistumaan! 

 

”Sain valtavasti ajatuksia, näkökulmia, tutustumista omaan itseen ja vuorovaikutusta ihanien ihmisten kanssa”

Todella luova ja innovatiivinen eläytyjä”
”Hauska, innostunut valmentaja
”Puheen seasta napattavissa monta helmeä, joiden mukaan omaakin toimintaa voi ohjata" 
"Koulutuksen jälkeen oli voimallinen ja riemukas olo. Harvoin olen nauranut niin paljon kuin kahtena päivänä johdollasi"