Avoimet uteliaisuustilaisuudet

Tulevia kirjailijavierailuja

Minulla on ilo päästä Helsingin Akateemisen kirjakaupan kohtaamispaikalle haastateltavaksi torstaina 24.3. klo 17.00-17.30.  Lue lisää https://www.akateeminen.com/tapahtumat/mertzi-bergman/

Tapiolan kirjastossa Espoossa olen haastateltavana kirjaani liittyen tiistaina 12.4 klo 18-19. Kerron kirjani teemoista myös Oulunkylän kirjassa keskiviikkona 27.4. klo 18-19.

Kaikkiin näihin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tervetuloa keväiselle Uteliaisuuden salaisuus ja voima -kurssille Valamoon

Uteliaisuus on viimeisiä ihmismielen ratkaisemattomia arvoituksia. Tänäänkin. Se on elämän supervoima, joka liittyy niin työhön kuin arkeen. Tällä kurssilla syvennyt uteliaisuuden mahdollisuuksiin sekä opit omaan uteliaisuuteesi uusia näkökulmia.

Saat vinkkejä ja opit työkaluja, joiden avulla viet oman uteliaisuutesi uudelle tasolle. Löydät keinoja arjen seikkailullisuuteen, työn uteliaaseen tuunaamiseen ja oman elämän syvyyksien uteliaaseen tutkimiseen. Kurssi toteutetaan Valamon opistossa Heinävedellä viikonloppuna 29.4-1.5.2022.

Luostarin rauhoittava ja kauniin innostava miljöö on jo itsessään kurssille tulemisen arvoinen. Kurssi perustuu uusimpiin uteliaisuustutkimuksiin, Uteliaisuus -kirjaani (Basam Books 2022) sekä joka päivä hiukan uteliaammin -filosofiaan. Kurssi sopii kaikille oman uteliaisuuden kehittämisestä kiinnostuneille. 

Ilmoittaudu pikaisesti  https://valamo.fi/c/2022-04-29/uteliaisuuden-salaisuus-ja-voima-42022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *