Yhdessä oppimisen mestareiksi!

Mitkä asiat estävät asiantuntijoiden oppimista ja kuinka ne voi ylittää? Miksi johtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on oppimisen mestaruuden mahdollistaminen? Mitä on uusi työssä oppiminen?

Maailma muuttuu yhä nopeammin emmekä pärjää ilman mestarillista oppimista. Se on asiantuntijoiden, esihenkilöiden ja johtajien tärkein osaaminen. Mutta oppimisen mestariksi ei kasveta itsestään eikä heti. Se vaatii tietoa, taitoa ja tahtoa.

Ilman oppimista ei ole osaamista. Eikä ilman osaamista organisaatiot eivät pärjää. Siksi oppimisen mestaruus on niin yksilöiden, työyhteisöjen kuin koko yhteiskunnankin kannalta keskeinen taito.

Oppimisen mestarit ovat työelämän edelläkävijöitä. Tulevaisuudessa menestyvät ne organisaatiot, joissa voidaan kasvaa oppimisen mestareiksi. Ne ovat veto- ja pitovoimaisia yhteisöjä, jossa opitaan yhdessä ja saadaan aikaan. Rakennetaan yhdessä oppimisen mestareiden maa!

Elokuussa 2024 ilmestyvässä Asiantuntijasta oppimisen mestariksi -uutuuskirjassani johtajat ja vaikuttajat paljastavat omat sekä organisaatioidensa oppimisen salaisuudet. Niiden inspiroimana jokainen meistä voi aloittaa oman mestaruusmatkansa. Kirjan oppien avulla työelämä ja koko maailma muuttuvat paremmaksi paikaksi olla ja elää.

Kirjan voi jo ennakkotilata Kaikki kirjat | Alma Talent Shop. Myös syksyn puheenvuoroajat varataan nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *